MANTORP GRANDE FINALE 19-20 SEPTEMBER

Det är med blandade känslor jag skriver den här racerapporten.
Jag är lite besviken över slutresultaten… hade hoppats på mer.
Däremot är jag så himla glad och tacksam för att STCC tog in den här klassen förra året och för att jag har fått vara med och utvecklas både som person och förare. Som alltid känns det lite trist att lämna men framför allt känns det otroligt spännande, kul och utmanande att ta nästa steg i karriären.

Nästa år ses vi i Europa i Formel Renault 2.0, North European Cup (NEC)!!!

Racerapport 

Fredag
Kval: Var ett riktigt tajt kval tidsmässigt och kvalade in som nr 5. Hade hoppats på en bättre startruta men det var bara dryga 3 tiondelar upp till pole.

Lördag
Race 1: Kom iväg bra och låg fyra när jag tyvärr blev påkörd bakifrån under första varvet.Snurrade och kom ut sist av 13 startande. Långt fram till täten men jag körde upp mig till en nionde plats med sjätte bästa varvtid. Får vara nöjd med den tiden eftersom bilen blev skadad i smällen.

Race 2: Startade i ruta 6 och kunde avancera till fyra redan under andra varvet. Efter nio varv kom Saftey Car ut och när fältet släpptes på igen återstod bara ett varv. Tog höjd på start- och målrakan och kunde köra upp mig till trea redan i första kurvan. Gick i mål som trea och är nöjd med att få avsluta säsongen på pallen. Se gärna andra racet här:
http://www.svtplay.se/video/2319435/motor-stcc-mantorp-park
1.16 in i sändningen

Sist men inte minst vill jag passa på att tacka alla som gjort det här möjligt.
Stort tack till teamet, sponsorerna, Kungliga Automobil Klubben och så fansen förstås :) :) :)

Nya utmaningar nästa säsong, häng gärna med!!

//Pontus

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter