PÄRNU, ESTLAND 7-9 AUGUSTI

Racerapport

Torsdag:

Fick möjlighet att träna hela torsdagen och det gick verkligen skitbra. Fick en bra känsla inför lördagens race!

Fredag
Vi fick 3x20 min träningspass även på fredagen. Absolut ingenting stämde, konstig känsla eftersom det gick så bra under torsdagen. Men sen rasade motorn, så det kanske var förklaringen. Som tur var fanns de en helt ny extra motor som vi satte i bilen.

Lördag
Kval:
Tyvärr har inte nya motorer någon vidare top speed men jag kunde i alla fall komma till start. Kvalade in som #11 av 11. Inte riktigt vad jag hoppats på och vad jag har kapacitet till men som vanligt gäller det att göra det bästa av situationen.

Race 1: Det började regna efter kvalet men det hade hunnit sluta innan första racet. Var i valet och kvalet om jag skulle köra på regndäck eller slicks men valde till slut regndäck. Det visade sig vara ett bra beslut då de flesta valde slicks och det hade inte hunnit torka upp på banan. Redan efter första varvet hade jag avancerat till nr 4 och efter 4 varv låg jag tvåa! Den positionen höll jag över mållinjen :)

Race 2: Finns inte så mycket att säga om det här racet. Blev påkörd bakifrån under uppvärmingsvarvet och skadorna på bilen blev så stora att jag aldrig kom till start :(

 

Vi ses den 22-23/8 – Ring Knutstorp!!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter