ASSEN, HOLLAND 1-3 AUGUSTI

Fredag
Kval: Vi hade inte riktigt fått ordning på bilen inför kvalet och jag kunde tyvärr inte få till några bra varvtider.
Jag startade som nr 14 i det första racet och 13 i det andra. Inget idealläge direkt men det gäller att göra det bästa av situationen.

Lördag
Race 1: Nu hade vi fått lite bättre ordning och bilen kändes i alla fall ok. Fick en ganska bra start och kunde avancera under racets gång. Det är en lång väg fram för att kunna utmana i täten men jag gick i mål som 9:a så jag lyckades knipa 5 placeringar i alla fall.

Söndag
Race 2: Fick till en bra start även i det här racet och förutsättningarna var ju i princip desamma som under lördagen. Lång väg fram! Jag valde att, som igår, göra det bästa av situationen och köra så bra jag kunde. Gick i mål som 9:a även i det här racet och jag får vara nöjd med de 4 placeringar jag avancerade.

Jag hade som sagt, naturligtvis hoppats på bättre placeringar och är förstås lite besviken på det. Men jag är nöjd med min körning och de placeringar jag lyckades ta i båda racen.

Nu laddar vi om inför Pärnu Estland till helgen!!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter