NÜRBURGRING 27-28/9

Det var verkligen jättekul att få möjligheten att köra på Nürburgring. Vilken häftig bana!
Banan är egentligen två banor och vi körde Grand Prix slingan som är nyare än den mer kända Nordslingan.
GP slingan är ca 5 km lång, bredare än jag är van vid och utmanande.

Fredag
Tränade två gånger och det var väldigt dimmigt på förmiddagsträningen. En utmaning då sikten var klart begränsad och det var första gången jag körde på banan. Som tur var klarnade det upp under dagen och jag hade 4:e bäste varvtid på eftermiddagsträningen.

Lördag
Kvalet gick redan kl 08.00 på morgonen. Tyvärr kunde jag inte fullfölja för att drivaxeln gick av. Det resulterade i startruta 9 både i det första och andra racet.

Race 1
Fick aldrig något riktigt flyt i körningen och gick i mål som 8:a.

Race 2
Fick en kanonstart och redan efter ett halvt varv låg jag trea. Höll den placeringen länge men blev omkörd när bara 6 minuter återstod. Slutade 4:a med tredje bästa varvtid. Är glad att jag fick köra ett helt race och att bilen höll ända in i mål. Är också nöjd med min körning i det andra racet men hade förstås hoppats på en bättre utgång i kvalet. Har haft lite väl mycket teknikstrul på sistone men nu håller vi tummarna för att det är löst.

Uppladdningen inför Zandvoort Circuit pågår!!!

Ses den 12-13/10 i Holland :)
//Pontus

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter